Bartender bloggen

Välkommen till vår bartenderblogg, där vi tar upp alla grunderna för att kunna vara en hobby bartender samt en genomgång av det nödvändiga barutrustningen du behöver för att ha en bra hemmabar. Oavsett om du är en erfaren proffs eller precis har börjat, följ oss här på bloggen för tips, tricks och råd om hur du skapar perfekta cocktails och drinkar för alla tillfällen. Vår blogg är designad för att hjälpa dig att navigera i bartender världen, från olika typer av utrustning du behöver, till de tekniker och färdigheter som krävs för att göra den perfekta drinken.

Vi guidar dig genom de viktiga barutrustningen du behöver för att komma igång, från shakers och silar till jiggers och muddlers, och visar dig hur du använder dem för att skapa fantastiska cocktails som kommer att imponera på dina gäster.

Förutom utrustning kommer vi också att täcka grunderna i mixologi, inklusive de olika typerna av sprit, likörer och mixers, och hur man använder dem för att skapa en rad klassiska och moderna cocktails. Vi kommer också att dela med oss av recept och idéer för mocktails och alkoholfria drycker, så att alla kan njuta av en utsökt dryck på din nästa fest.

Oavsett om du funderar på att utveckla ditt bartender skills hemma eller precis har börjat, har vår blogg något för alla. Så ta en shaker, skaka upp en drink och låt oss börja på den ultimata bartendersresan!